ContactBusinessclub SDC© Design en Realisatie door Pasman Reclame

Bestuur Business Club SDC Putten

De Business Club staat onder leiding van het Business Clubbestuur. Heeft u vragen en/ of opmerkingen? Stuurt u dan een e-mailbericht naar: info@businessclubsdc.nl

Het bestuur van Business Club SDC Putten bestaat uit zes personen. Voorzitter is Frans Trommel. Samen met Henri Buter, Jan Hoogebeen, Albert Epping en Aart en Wil van Meerveld zijn zij verantwoordelijk voor inspiratie en groei van deze Puttense ondernemersvereniging.Kasper van Kekem

Sinds november 2017 voorzitter van de Business Club SDC Putten. Als geboren Puttenaar, groot voetballiefhebber, leider/ speler van 35+ team Willem IV en vader en ook trainer/ coach van drie voetballende jongens ben ik regelmatig te vinden op deze mooie club.  

Werkzaam als commercieel directeur bij Ridder Data Systems BV uit Harderwijk. Een prachtig bedrijf, van inmiddels ruim 100 werknemers, dat zich toelegt op de ontwikkeling en verkoop van een ERP software systeem voor de maakindustrie. 

Vanzelfsprekend hebben we als business club ook ambities. Behalve een gevarieerd programma, waarin de leden elkaar kunnen ontmoeten, willen we ook graag groeien. Met circa 120 actieve leden nu, willen we doorgroeien naar minimaal 150 leden.

Hiermee zorgen wij ervoor dat SDC Putten kan blijven voetballen op minimaal hoofdklasse niveau maar bieden we ook de leden de gewenste zakelijke contacten, de gezellige zaterdagmiddag en hopelijk mooi en aantrekkelijk voetbal.

In kader van de Business club is mijn persoonlijk speerpunt: verbindingen leggen.

Verbinding leggen tussen de Business club en de vereniging van SDC Putten, verbinding leggen tussen de oudere en jonge generatie Businessclubleden maar ook de verbinding leggen tussen onze jeugd en de toekomst.

 


Frans Trommel / Vice Voorzitter

Sinds 2003 ben ik bestuurslid van de Businessclub . Wij zijn de grootste Puttense ondernemersvereniging , mijn streven is om een platform te creëren waarin ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en  versterken teneinde er gezamenlijk zorg voor te dragen dat de vereniging een stabiele hoofdklasser blijft.
 

 


Henri Buter / Penningmeester

Mijn naam is Henri Buter en mijn functie bij de Businessclub is penningmeester. Naast mijn vrijwilligerswerk voor SDC Putten ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Doordat mijn zoon, Rob Buter, een enthousiast en gedreven voetballer is bij SDC Putten ben ik al vele jaren betrokken bij deze mooie voetbalvereniging. Ik ben begonnen als leider van de F6 en dit leiderschap is geëindigd bij de A1. Aangezien Rob vanuit de jeugd is doorgestroomd naar het eerste elftal van SDC Putten tref je mij alle zaterdagen aan langs de lijn. Jan Hoogebeen (werving en reclame)  sprak mij een aantal jaren geleden aan of ik geen interesse had om lid te worden van de Businessclub. Al snel kwam de vraag of ik interesse had in de functie van penningmeester van de Businessclub. Ik doe dit nu al een aantal jaren met veel plezier. De accommodatie was toe aan vernieuwing. Samen met alle enthousiaste leden en sponsors zijn we afgelopen jaar bezig geweest om een nieuwe accommodatie te realiseren. We mogen er met z’n allen in Putten trots op zijn dat deze nieuwe accommodatie er staat en dat veel Puttense voetballers hier plezier aan mogen beleven.

 


Aart van Meerveld en Wil van Meerveld-Kruithof / Secretariaat

“Na de verkoop van onze brood- en banketbakkerij kwam er tijd en ruimte vrij om ons in te zetten voor de voetbalclub waar Aart en onze 3 zonen jarenlang voetbalden. Hierdoor is onze clubliefde gegroeid en je wordt dan vanzelf meegetrokken. Op het moment dat wij werden gevraagd om een rol in de Businessclub te gaan vertolken hoefden wij dan ook niet lang na te denken.

Al verscheidene jaren beheren we samen met veel plezier het secretariaat van de Businessclub.

 


Jan Hoogebeen / Sponsorwerving en reclame

Samen met een aantal andere puttense ondernemers behoor ik tot de één van de oprichters van de Businessclub SDC Putten. In deze ruim 20 jaar ben ik ook een aantal jaren voorzitter geweest naast dat ik ondernemer en eigenaar was van Hoogebeen Interieur b.v., een prachtige meubelzaak in Putten.

Sinds 1 januari is de zaak overgenomen door mijn zoon Arjan Hoogebeen en ben ik met pensioen. Veel van mijn 'vrije' tijd besteed ik nog steeds met veel plezier aan SDC & de Businessclub. 

 

 


Albert Epping / Activiteiten

Albert Epping, geboren in 1967, getrouwd met Gerrie en samen zijn wij op veel fronten actief bij SDC Putten. Wij hebben twee kinderen waarvan onze zoon al sinds 2002 bij de allerkleinsten (mini’s) is begonnen met voetballen. Vanaf dat moment ben ik bijna onafgebroken leider geweest van de elftallen waarin hij speelde tot het seizoen 2014/2015, het jaar waarin we met de A1 kampioen werden. Ik draag dus onze jeugd een warm hart toe.
Wij (Lentink de Jonge Accountans & Belastingadviseurs) zijn vanaf 2003 een paar jaar shirtsponsor geweest van één van de jeugdelftallen en vanaf dat moment zijn wij ook, tot volle tevredenheid, Businessclublid geworden. Van het één komt het ander en sinds vijf jaar ben ik voorzitter van de Activiteitencommissie van de Businessclub.

  Bestuursleden

“Businessclub SDC, omdat ondernemers een netwerk nodig hebben.”

J. Pasman