© Design en Realisatie door Pasman Reclame

Bestuur Business Club SDC Putten

De Business Club staat onder leiding van het Business Clubbestuur. Heeft u vragen en/ of opmerkingen? Stuurt u dan een e-mailbericht naar: info@businessclubsdc.nlVoorzitter: Kasper van Kekem

Sinds november 2017 voorzitter van de Business Club SDC Putten. Als geboren Puttenaar, groot voetballiefhebber, leider/ speler van 35+ team Willem IV en vader en ook trainer/ coach van drie voetballende jongens ben ik regelmatig te vinden op deze mooie club. Werkzaam als commercieel directeur bij Ridder Data Systems BV uit Harderwijk. Een prachtig bedrijf, van inmiddels ruim 100 werknemers, dat zich toelegt op de ontwikkeling en verkoop van een ERP software systeem voor de maakindustrie. 

In kader van de Business club is mijn persoonlijk speerpunt: verbindingen leggen.

Verbinding leggen tussen de Business club en de vereniging van SDC Putten, verbinding leggen tussen de oudere en jonge generatie Businessclubleden maar ook de verbinding leggen tussen onze jeugd en de toekomst.


Vice Voorzitter: Frans Trommel 

Sinds 2003 ben ik bestuurslid van de Businessclub . Wij zijn de grootste Puttense ondernemersvereniging , mijn streven is om een platform te creëren waarin ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en  versterken teneinde er gezamenlijk zorg voor te dragen dat de vereniging een stabiele hoofdklasser blijft.


Penningmeester: Henri Buter 

 Naast mijn vrijwilligerswerk voor SDC Putten ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Doordat mijn zoon Rob Buter, speler SDC1, een enthousiast en gedreven voetballer is bij SDC Putten ben ik al vele jaren betrokken bij deze mooie voetbalvereniging. Je treft mij alle zaterdagen aan langs de lijn. Ik ben al een aantal jaren penningmeester met veel plezier. De accommodatie was toe aan vernieuwing. Samen met alle enthousiaste leden en sponsors zijn we afgelopen tijd bezig geweest om een nieuwe accommodatie te realiseren. We mogen er met z’n allen in Putten trots op zijn dat deze nieuwe accommodatie er staat en dat veel Puttense voetballers hier plezier aan mogen beleven.


Secretariaat:Aart en Wil van Meerveld -Kruithof 

Na de verkoop van onze brood- en banketbakkerij kwam er tijd en ruimte vrij om ons in te zetten voor de voetbalclub waar Aart en onze 3 zonen jarenlang voetbalden. Hierdoor is onze clubliefde gegroeid en je wordt dan vanzelf meegetrokken. Op het moment dat wij werden gevraagd om een rol in de Businessclub te gaan vertolken hoefden wij dan ook niet lang na te denken. Al verscheidene jaren beheren we samen met veel plezier het secretariaat van de Businessclub.


Sponsorwerving & Reclame: Bas Tomassen

Bas is bekendheid in Putten. Samen met zijn broer Marco runt hij de bekende Puttense slagerij Tomassen. Bas heeft 5 kinderen en is ook veel op SDC Putten op de zaterdagmorgen. Zijn vader is samen met een aantal andere puttense ondernemers de oprichter van de Businessclub SDC Putten. 

  Bestuursleden

“De toekomst van de Businessclub ziet er veelbelovend uit met een grote verbondenheid tussen de jeugd en de toekomst”

- Bestuur -