ContactBusinessclub SDC© Design en Realisatie door Pasman ReclameFotografie header made by: Walther Siksma

Onze visie

Business Club SDC Putten heeft als visie om de ondernemers in regio Putten met elkaar te verbinden. Door deze verbindingen versterken bedrijven elkaar, creëren ondernemers zakelijke kansen en dragen bij aan de sportieve gemeenschap binnen Putten. 

Onze ambitie

Business Club SDC Putten, opgericht in 1990, en wil doorgroeien om zo de voetbalvereniging SDC Putten optimaal te kunnen faciliteren om sportieve en maatschappelijke doelstellingen te realiseren. De Business Club SDC Putten investeert in kwaliteit en in de jeugd. Hiermee zorgen wij ervoor dat SDC Putten kan blijven voetballen op minimaal hoofdklasse niveau maar bieden we ook de leden de gewenste zakelijke contacten, de gezellige zaterdagmiddag en hopelijk mooi en aantrekkelijk voetbal.

Businesslounge

Naast het genieten van het voetbal in een informele en gezellige ambiance in de moderne Business lounge verzorgt de Business Club regelmatig voor de aangesloten bedrijven een podium om hun bedrijf te promoten en hun visie te delen. Daarnaast worden de Business Club geïnspireerd door het organiseren ondernemersavonden en werkbezoeken. Zo wordt elk jaar ook de alom bekende “Veluwe Cup” georganiseerd als groots voetbalevenement. Tevens wordt er jaarlijks een informeel uitje georganiseerd voor alle leden waarbij verbinding centraal staat.

Wij nodigen dan ook alle ondernemers in Putten en omstreken van harte uit om zich aan te sluiten bij de Business Club SDC Putten. Samen voetbalvereniging SDC Putten en haar supportersvereniging “Blauw-Wit” streven wij naar een sportieve, groeiende en gezonde toekomst.

  Uitgelicht

  Nieuws

Kennissessie Privacywetgeving door Sander Boeve BBM Advocaten

01-01-1970

                          

Uitnodiging  kennissessie:  Privacywetgeving voor werkgevers

Datum:               Maandag 23 april 2018

Aanvang:           Ontvangst vanaf 16.00 uur

Presentatie:        Sander Boeve BBM Advocaten, start 16.30 uur

Locatie:              Businesslounge Businessclub SDC Putten

voor meer informatie zie de uitnodiging die u hiervoor per mail ontvangt. 

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor uiterlijk woensdag 18 april  door een mail te sturen naar info@businessclubsdc.nl o.v.v. je naam en het aantal personen

 

Alle nieuws

“Businessclub SDC, omdat ondernemers een netwerk nodig hebben.”

- JP -