© Design en Realisatie door Pasman Reclame

Onze visie

Business Club SDC Putten heeft als visie om de ondernemers in regio Putten met elkaar te verbinden. Door deze verbindingen versterken bedrijven elkaar, creëren ondernemers zakelijke kansen en dragen bij aan de sportieve gemeenschap binnen Putten. 

Onze ambitie

Business Club SDC Putten, opgericht in 1990, en wil doorgroeien om zo de voetbalvereniging SDC Putten optimaal te kunnen faciliteren om sportieve en maatschappelijke doelstellingen te realiseren. De Business Club SDC Putten investeert in kwaliteit en in de jeugd. Hiermee zorgen wij ervoor dat SDC Putten kan blijven voetballen op minimaal hoofdklasse niveau maar bieden we ook de leden de gewenste zakelijke contacten, de gezellige zaterdagmiddag en hopelijk mooi en aantrekkelijk voetbal.

Businesslounge

Naast het genieten van het voetbal in een informele en gezellige ambiance in de moderne Business lounge verzorgt de Business Club regelmatig voor de aangesloten bedrijven een podium om hun bedrijf te promoten en hun visie te delen. Daarnaast worden de Business Club geïnspireerd door het organiseren ondernemersavonden en werkbezoeken. Zo wordt elk jaar ook de alom bekende “Veluwe Cup” georganiseerd als groots voetbalevenement. Tevens wordt er jaarlijks een informeel uitje georganiseerd voor alle leden waarbij verbinding centraal staat.

Wij nodigen dan ook alle ondernemers in Putten en omstreken van harte uit om zich aan te sluiten bij de Business Club SDC Putten. Samen voetbalvereniging SDC Putten en haar supportersvereniging “Blauw-Wit” streven wij naar een sportieve, groeiende en gezonde toekomst.

  Uitgelicht

  Nieuws

Sponsormogelijkheden Businessclub SDC Putten

04-09-2018

Voor elk budget een sponsorpakket

U bepaalt zelf welk Businessclub pakket het best bij uw onderneming past. In onderstaand overzicht ziet u de voordelen per pakket en de verschillen tussen de pakketten op een rij. Wilt u meer informatie over het lidmaatschap, mail dan naar info@businessclubsdc.nl

Of bekijk hier onze sponsorpakketten.

Alle nieuws

“De toekomst van de Businessclub ziet er veelbelovend uit met een grote verbondenheid tussen ”

- Bestuur -