© Design en Realisatie door Pasman Reclame

Onze visie

Business Club SDC Putten heeft als visie om de ondernemers in regio Putten met elkaar te verbinden. Door deze verbindingen versterken bedrijven elkaar, creëren ondernemers zakelijke kansen en dragen bij aan de sportieve gemeenschap binnen Putten. 

Onze ambitie

• Een gevarieerd ledenprogramma, waarin de leden elkaar kunnen ontmoeten.

• Ledengroei realiseren, van circa 120 actieve leden nu willen we doorgroeien naar minimaal 150 leden.

Business Club SDC Putten, opgericht in 1990, en wil doorgroeien om zo de voetbalvereniging SDC Putten optimaal te kunnen faciliteren om sportieve en maatschappelijke doelstellingen te realiseren. De Business Club SDC Putten investeert in kwaliteit en in de jeugd. Hiermee zorgen wij ervoor dat SDC Putten kan blijven voetballen op minimaal hoofdklasse niveau maar bieden we ook de leden de gewenste zakelijke contacten, de gezellige zaterdagmiddag en hopelijk mooi en aantrekkelijk voetbal.

Businesslounge

Naast het genieten van het voetbal in een informele en gezellige ambiance in de moderne Business lounge verzorgt de Business Club regelmatig, voor de aangesloten bedrijven, een podium om hun bedrijf te promoten en hun visie te delen. Daarnaast worden de Business Club leden geïnspireerd door het organiseren van ondernemersavonden en werkbezoeken. Zo wordt elk jaar ook de alom bekende “Veluwe Cup” georganiseerd als groots voetbalevenement. Tevens wordt er jaarlijks een informeel uitje georganiseerd voor alle leden waarbij verbinding centraal staat. En nog vele andere interessante en leuke evenementen en bijeenkomsten.

Wij nodigen dan ook alle ondernemers in Putten en omstreken van harte uit om zich aan te sluiten bij de Business Club SDC Putten. Samen met voetbalvereniging SDC Putten en haar supportersvereniging “Blauw-Wit” streven wij naar een sportieve, groeiende en gezonde toekomst.

  Uitgelicht

  Nieuws

Overweldigende opkomst SDC Putten Sparta -Nijkerk

02-06-2019

Beste Businessclub leden,
 
Hierbij willen wij, als bestuur van de Businessclub SDC Putten, u van harte bedanken voor de mooie en positieve avond tijdens de beladen derby SDC Putten – Sparta Nijkerk d.d. 16 maart 2019 ondanks de wat zure nederlaag in de laatste minuten.
Als voorzitter ben ik enorm trots op de geweldige avond die we met elkaar hebben mogen beleven. Fijn dat u in grote getalen bent afgekomen op deze wedstrijd.
Hiermee krijgen wij de bevestiging dat wij op een goede manier bezig zijn mede ook getuige de vele complimenten die wij in ontvangst hebben mogen nemen. Tevens hebben wij ook een aantal aanmeldingen van nieuwe leden mogen ontvangen.
Daar doen wij het allemaal graag voor.
 
Er zijn op de achtergrond een aantal ontzettend gemotiveerde mensen bezig om de Businessclub verder uit te bouwen zodat we als vereniging hogerop kunnen maar dat ook elk lid zich thuis voelt en de meerwaarde erkent. 
Samen met u kunnen wij dit succes verder uitbouwen.
Naast de waardering die ik wil uitspreken voor u als betrokken Businessclub lid wil ik hierbij ook graag de mensen die het allemaal mogelijk maken graag nogmaals bedanken; dit met hoofdletter B.
Gastheren, bardames, bestuursleden en aanverwante commissieleden; ik denk dat ik namens alle Businessclub leden mag spreken: Grote dank voor jullie vrijwillige inzet elke week weer, zonder jullie is dit allemaal niet mogelijk.
 
Graag tot in de Businesslounge op 6 april a.s. om 14.30 uur voor de wedstrijd tegen ACV uit Assen.
 
Met vrolijke groet,
 
Kasper van Kekem
Voorzitter Businessclub SDC Putten

Alle nieuws

“De toekomst van de Businessclub ziet er veelbelovend uit met een grote verbondenheid tussen de jeugd en de toekomst”

- Bestuur -