ContactBusinessclub SDC© Design en Realisatie door Pasman Reclame

Onze visie

Business Club SDC Putten heeft als visie om de ondernemers in regio Putten met elkaar te verbinden. Door deze verbindingen versterken bedrijven elkaar, creëren ondernemers zakelijke kansen en dragen bij aan de sportieve gemeenschap binnen Putten. 

Of het nu om een MKB-bedrijf of een grotere organisatie gaat geldt immers “van geven wordt je nooit armer”.

Business Club SDC Putten is opgericht in 1990 en wil de komende jaren verder groeien om zo de voetbalvereniging SDC Putten optimaal te kunnen faciliteren om sportieve en maatschappelijke doelstellingen te realiseren. De Business Club SDC Putten investeert in kwaliteit, kennis en jeugd. 

Naast het genieten van het voetbal in een informele en gezellige ambiance in de moderne Business lounge verzorgt de Business Club regelmatig voor de aangesloten bedrijven een podium om hun bedrijf te promoten en hun visie te delen. Daarnaast worden de Business Club geïnspireerd door het organiseren ondernemersavonden en werkbezoeken. Zo wordt elk jaar ook de alom bekende “Veluwe Cup” georganiseerd als groots voetbalevenement. Tevens wordt er jaarlijks een informeel uitje georganiseerd voor alle leden waarbij verbinding centraal staat.

Wij nodigen dan ook alle ondernemers in Putten en omstreken van harte uit om zich aan te sluiten bij de Business Club SDC Putten. Samen voetbalvereniging SDC Putten en haar supportersvereniging “Blauw-Wit” streven wij naar een sportieve, groeiende en gezonde toekomst.

  Uitgelicht

  Nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst

01-01-1970

Het jaar 2018 weer gestart met onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. De kersverse voorzitter Kasper van Kekem opende de avond met een korte presentatie over de businessclub SDC. En ook mocht hij de cadeaucheque aan het goede doel overhandigen. Dit jaar is het goede doel 'Team Vanessa" zij gaan de Alpes 'd Hues fietsen en danken de businessclub voor hun donatie. Op de foto overhandigd Kasper de cheque aan Jeroen Doldersum, initiatiefnemer van Team Vanessa.

 

Alle nieuws

“Businessclub SDC, omdat ondernemers een netwerk nodig hebben.”

J. Pasman