© Design en Realisatie door Pasman Reclame

Onze visie

Business Club SDC Putten heeft als visie om de ondernemers in regio Putten met elkaar te verbinden. Door deze verbindingen versterken bedrijven elkaar, creëren ondernemers zakelijke kansen en dragen bij aan de sportieve gemeenschap binnen Putten. 

Onze ambitie

• Een gevarieerd ledenprogramma, waarin de leden elkaar kunnen ontmoeten.

• Ledengroei realiseren, van circa 120 actieve leden nu willen we doorgroeien naar minimaal 150 leden.

Business Club SDC Putten, opgericht in 1990, en wil doorgroeien om zo de voetbalvereniging SDC Putten optimaal te kunnen faciliteren om sportieve en maatschappelijke doelstellingen te realiseren. De Business Club SDC Putten investeert in kwaliteit en in de jeugd. Hiermee zorgen wij ervoor dat SDC Putten kan blijven voetballen op minimaal hoofdklasse niveau maar bieden we ook de leden de gewenste zakelijke contacten, de gezellige zaterdagmiddag en hopelijk mooi en aantrekkelijk voetbal.

Businesslounge

Naast het genieten van het voetbal in een informele en gezellige ambiance in de moderne Business lounge verzorgt de Business Club regelmatig, voor de aangesloten bedrijven, een podium om hun bedrijf te promoten en hun visie te delen. Daarnaast worden de Business Club leden geïnspireerd door het organiseren van ondernemersavonden en werkbezoeken. Zo wordt elk jaar ook de alom bekende “Veluwe Cup” georganiseerd als groots voetbalevenement. Tevens wordt er jaarlijks een informeel uitje georganiseerd voor alle leden waarbij verbinding centraal staat. En nog vele andere interessante en leuke evenementen en bijeenkomsten.

Wij nodigen dan ook alle ondernemers in Putten en omstreken van harte uit om zich aan te sluiten bij de Business Club SDC Putten. Samen met voetbalvereniging SDC Putten en haar supportersvereniging “Blauw-Wit” streven wij naar een sportieve, groeiende en gezonde toekomst.

  Uitgelicht

  Nieuws

Nieuwe leden hebben zich aangemeld

08-12-2018

De businessclub heet nieuw lid, en nieuwe sponsor welkom!

 

Nieuwe sponsor:
Afgelopen zaterdag, na het gelijkspel tegen DUNO, is er wederom een nieuwe sponsor geintroduceerd. De firma VDB holiday met als vertegenwoordiger Jochem Zandbergen heeft zijn handtekening mogen zetten onder het sponsorcontract.

Foto : Links Jan Hoogebeen, rechts Jochem Zandbergen

 

Businessclub lid:
Ook mogen wij met trots melden dat wij een nieuw businessclub lid erbij hebben. Stukadoorsbedrijf R. van Dronkelaar hebben wij als nieuw lid vast mogen leggen. Zoals gebruikelijk zal de persoonlijke introductie spoedig geschieden, maar wij willen dit moment niet zomaar voorbij laten gaan.

Foto : R. van Dronkelaar

Alle nieuws

“De toekomst van de Businessclub ziet er veelbelovend uit met een grote verbondenheid tussen de jeugd en de toekomst”

- Bestuur -