© Design en Realisatie door Pasman Reclame

Inleiding

SDC Putten is al jaren een vaste waarde in de top van het zaterdag amateurvoetbal. De blauw-witte trots van Putten. Dat succes wordt deels mogelijk gemaakt door een groep betrokken Puttense en regionale ondernemers: de Businessclub van SDC Putten, de sponsors en daarmee de financiële motor.

Behalve de financiële ondersteuning van de club, biedt het lidmaatschap van de Businessclub ook een zakelijk belang voor uw onderneming. Op het sportpark, in de jaarlijkse presentatiegids en in de programmaboekjes bij thuiswedstrijden is uw bedrijf zichtbaar. 

Onderschat vooral het netwerk niet waarvan u deel uitmaakt als lid van de Businessclub. U spreekt tal van Puttense ondernemers rondom de wedstrijden van het eerste elftal van SDC Putten, maar ook tijdens de netwerkbijeenkomsten en het jaarlijkse uitje van de Businessclub.


Huren Businesslounge

Als lid van de Businessclub kunt u gebruik maken van de Businesslounge van de Businessclub op het prachtige sportpark van SDC Putten. De ruimte in de nieuwe accommodatie is perfect voor bedrijfsbijeenkomsten. Afhankelijk van het pakket, kunt u gratis of tegen betaling gebruik maken van de ruimte. De catering in de Businessclub ruimte wordt, tegen vergoeding, verzorgd door de kantine van SDC Putten.


Voor elk budget een sponsorpakket

U bepaalt zelf welk Businessclub pakket het best bij uw onderneming past. In onderstaand overzicht ziet u de voordelen per pakket en de verschillen tussen de pakketten op een rij.Wilt u meer informatie ontvangen over het lidmaatschap stuur dan een mail naar info@businessclubsdc.nl
 

Altijd uw doelgroep binnen handbereik

De businessclub maakt gebruik van een unieke mix van zowel business-to-business als business-to-consumer. Wij willen onze leden bijvoorbeeld middelen aanbieden om nog meer te netwerken, het uiten van promotionele activiteiten, het creëren van naamsbekendheid en/of het zoeken van personeel, verhuren van ruimtes van de nieuwe accomodatie voor vergaderingen of personeelsfeest. Daarvoor hebben wij de beschikking over:

• ruim 1500 voetballende leden van jong tot oud;
• tot wel 500 supporters  per wedstrijd;
• wekelijkse verslagen in regionale media;
• televisie verslagen op TV Putten;
• de website van SDC Putten; 
• diverse uitingen via social media FB | Twitter | Instagram   
• 115 leden van de eigen businessclub;  

Voor u als ondernemer zijn er diverse argumenten om lid van de Businessclub te worden. Juist omdat u van voetbal houdt of omdat de combinatie van maatschappelijke betrokkenheid met de zakelijke voordelen van een lidmaatschap met diverse netwerk- en exposuremogelijkheden zoals boarding, vermelding op de website u aanspreken. 

Om optimaal uw zakelijke activiteiten te kunnen promoten bestaat in een aantal sponsorpakketten de mogelijkheid om samen met de spelersgroep en de trainers éénmalig een reclameactie op touw te zetten. Daarnaast bieden wij in onze sponsorpakketten vele zeer innoverende en verrassende mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@businessclubsdc.nl en ontvang geheel vrijblijvend, de informatie of belt u met de heer Jan Hoogebeen op nummer 06-22394102, bestuurslid werving en reclame.

Nieuwsgierig naar de leden van de businessclub? Kijk dan hier!

“De toekomst van de Businessclub ziet er veelbelovend uit met een grote verbondenheid tussen de jeugd en de toekomst”

- Bestuur -