Skip to content

Het Bestuur

Guido Molnar

Guido Molnar

Voorzitter

Mijn naam is Guido Molnar en vanaf mijn vierde levensjaar begonnen met voetballen bij de mooiste amateurclub van Nederland! Sinds januari 2022 voorzitter van de Businessclub. Het leuke van de Businessclub is dat deze een gezellige lounge heeft waar allerlei sponsoren/ondernemers samen komen om naar het voetbal te kijken, te netwerken of gewoon gezellig een biertje komen drinken. Daardoor ben je nóg meer in contact met elkaar en dat vind ik belangrijk!

Frans Trommel

Frans Trommel

Vice-voorzitter

Sinds 2003 ben ik bestuurslid van de Businessclub . Wij zijn de grootste Puttense ondernemersvereniging , mijn streven is om een platform te creëren waarin ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en versterken teneinde er gezamenlijk zorg voor te dragen dat de vereniging een stabiele hoofdklasser blijft.

Henri Buter

Penningmeester

Naast mijn vrijwilligerswerk voor SDC Putten ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Doordat mijn zoon Rob Buter, speler SDC1, een enthousiast en gedreven voetballer is bij SDC Putten ben ik al vele jaren betrokken bij deze mooie voetbalvereniging. Je treft mij alle zaterdagen aan langs de lijn. Ik ben al een aantal jaren penningmeester met veel plezier.

Wil en Aart van Meerveld

Secretariaat

Na de verkoop van onze brood- en banketbakkerij kwam er tijd en ruimte vrij om ons in te zetten voor de voetbalclub waar Aart en onze 3 zonen jarenlang voetbalden. Hierdoor is onze clubliefde gegroeid en je wordt dan vanzelf meegetrokken. Op het moment dat wij werden gevraagd om een rol in de Businessclub te gaan vertolken hoefden wij dan ook niet lang na te denken. Al verscheidene jaren beheren we samen met veel plezier het secretariaat van de Businessclub.

Bas Tomassen

Sponsorwerving & Reclame

Bas is bekendheid in Putten. Samen met zijn broer Marco runt hij de bekende Puttense slagerij Tomassen. Bas heeft 5 kinderen en is ook veel op SDC Putten op de zaterdagmorgen. Zijn vader is samen met een aantal andere puttense ondernemers de oprichter van de Businessclub SDC Putten.

Albert Epping

Activiteitencommissie

“De toekomst van de Businessclub ziet er veelbelovend uit door een grote verbondenheid met het bedrijfsleven.”

– Bestuur –

Sportief zaken doen op topniveau!

In een prachtige ambiance van gezelligheid, sportiviteit & zakelijk plezier, met, van en door ondernemers! Dat wilt u toch óók?

Er is recent een compleet nieuwe Businesslounge betrokken en de Business club groeit sterk in aantal leden. De Businesslounge biedt de leden een prachtige plek waar ze op zaterdag kunnen genieten van de sportieve prestaties van SDC Putten 1. Ook biedt de Business lounge een plek om elkaar zakelijk te ontmoeten en te genieten van de gezelligheid met elkaar. Een accommodatie die recht doet aan onze ambitie.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die SDCP u kan bieden op zakelijk gebied? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met ons.

    Back To Top